Pehea ka nui o kāu ʻike e pili ana iā Dicyclopentadiene (DCPD)?No CAS:77-73-6

E hoʻokipa iā Dicyclopentadiene e hāʻawi i kahi haʻiʻōlelo e pili ana i ko lākou ʻohana.

ʻO Dicyclopentadiene(DCPD) ka hoʻolauna pilikino

Hauʻoli makahiki hou, ʻo Dicyclopentadiene koʻu inoa, ʻo DCPD koʻu inoa inoa.Ua kapa ʻia au ʻo Dicyclopentadiene dimer.He wai maʻemaʻe kala ʻole wau a maʻalahi hoʻi e crystallize, me ka ʻala camphor. He ʻano maʻamau kēlā me kēia ʻohana DCPD, a ʻo ia ka hana ma ke kemika.Maopopo iā ʻoe ke kumu?

ʻO kēia no ka mea he nui nā paʻa pālua unsaturated ʻole i kā mākou mole.Ma muli o kēia hiʻohiʻona, ʻoluʻolu mākou i nā ʻano like ʻole o ka polymerization.A laila ua ʻike ʻia nā ʻano derivatives o Dicyclopentadiene (DCPD).

Ma ka inoa o koʻu ʻohana Dicyclopentadiene (DCPD), makemake wau iā ʻoukou a pau hauʻoli Makahiki Hou.

Dicyclopentadiene-CAS-77-73-6-Shanghai-Freemen-Chemicals-Co.-Ltd.-www.sfchemicals
Dicyclopentadiene-CAS-77-73-6-Shanghai-Freemen-Chemicals-Co.-Ltd.-www.sfchemicals-

ʻO ka moʻolelo a me ka hānau ʻana o Dicyclopentadiene(DCPD).

Ua ʻike ʻia mākou ma ke ʻano he C10H12 hydrocarbon ma waena o nā huahana pyrolysis o phenol e Henry Roscoe, akā manaʻo wale ʻo ia he dimer mākou (DCPD) o kekahi hydrocarbon C5H6 ma mua o ka ʻike ʻana i kā mākou hale.Ma hope o nā makahiki he nui, ua manaʻo ʻia ke ʻano o kā mākou dicyclopentadiene(DCPD) e hōʻike ana i ke apo cyclobutane e like me ka hui ʻana ma waena o nā ʻāpana ʻelua a unuhi ʻia i ka makahiki 1931 ma o ka hoʻoikaika ʻana o Alder a me kāna hoa hana.

Ua hele mai mākou mai ka lanahu mai i ka wā mua i ka liʻiliʻi loa o ka ʻohana ma mua o kēia manawa.Me ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana ʻaila, hānau ʻia ka hapa nui o nā lālā o ka ʻohana DCPD mai ka hapa C5, ka hua o ka ʻaila ʻaila i ka ethylene.Ma kēia kaʻina hana, he nui a paʻakikī nā huahana by-products, i waena o lākou, isoprene (IP), cyclopentadiene (CPD) a me m-pentadiene (PD) nā mea a pau i ka waiwai hoʻohana kiʻekiʻe a me ka ʻike kiʻekiʻe, ʻo ia ka helu o 50% o ka hapa C5.

Hoʻokumu ʻia ʻo Dicyclopentadiene (DCPD) e ka dimerization o cyclopentadiene (CPD) e ka hopena Diels-Alder i ka hopena.Hoʻohana ʻia ka ʻanuʻu mua ʻo ka hoʻomehana ʻana e copolymerize cyclopentadiene(CPD) i dicyclopentadiene(DCPD), hoʻokaʻawale ʻia ka dicyclopentadiene (DCPD) mai nā ʻāpana māmā ʻē aʻe (kahi paila <45°C) ma ka distillation, a laila hoʻokaʻawale ʻia nā diene e pono ai, monocyclopentadiene e ka hoʻoheheʻe ʻana.Hoʻohana kēia ʻano hana i nā hiʻohiʻona i maʻalahi ka cyclopentadiene (CPD) i ka dimerize ma mua o nā hakina C5 ʻē aʻe.A laila hoʻokaʻawale ʻia ka dicyclopentadiene(DCPD) mai nā hakina C5 ma o ka distillation no ka mea, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ko mākou wahi hoʻolapalapa ma mua o nā C5 hydrocarbons ʻē aʻe.

Nā kuhikuhi hana a Dicyclopentadiene(DCPD).

Hoʻohana mākou (dicyclopentadiene / DCPD) i nā mea waiwai kemika kumu a me nā mea metala polymer.I kēlā pule aku nei, ua hāʻawi aku au i nā papa alakaʻi hana i kēlā poʻe puka e komo i ka mākeke hana.He nui nā koho hana a nā keiki o ka ʻohana DCPD.ʻO ka hapa nui o lākou e hana i nā lāʻau lapaʻau, nā pesticides, nā resins synthetic, nā mea ʻala, nā ʻōpala synthetic a me nā māla ʻē aʻe.Hiki iā lākou ke hoʻololi i adamantane, 2-Chloro-5-chloromethylpyridine, metallocene, glutaraldehyde, carbamate, epoxy resin curing agent, flame retardant, dicyclopentadiene chloride (insecticide), etc. E hoʻololi kēia koho i ko lākou helehelena a me ke ʻano.

Ua ʻike ka poʻe ua hoʻonui ka hana hou ʻana o nā resins hydrocarbon i hoʻololi ʻia i ka copolymerizations me ka ʻaila maloʻo, a hana i nā resins pena me ka maikaʻi o ka hoʻomaloʻo ʻana, ʻālohilohi, a me ka paʻakikī.no laila he koho ʻē aʻe kā DCPD.Hiki iā lākou ke hui pū me ka hui ʻoihana hydrocarbon resins.Ke hana lākou ma kēia kahua, e pāʻani lākou i ka hana nui i nā inika, nā mea hoʻopili a me nā pena.

ʻO ka wā e hiki mai ana o Dicyclopentadiene(DCPD).

He ʻohana mākou e hiki ʻole ke mālama ʻole ʻia i ko mākou waiwai waiwai a me nā manaʻolana ākea no ka hoʻomohala ʻana.Nui ka noiʻi ʻana o ka poʻe ma ka honua holoʻokoʻa ma DCPD a kākau i nā ʻatikala.Ke piʻi nei ka maikaʻi a me ka wela o kā mākou kūlana hana, a ʻaʻole hiki ke hoʻokaʻawale ʻia mai ke ola kanaka.

Nā kikoʻī:

ʻAno: ʻO ka wai alohilohi me ka ʻoleMea haumia Mechanical

Maʻemaʻe: 97.0% min

Wai(ppm): 200 ka nui

Kala (Pt-Co): 50 ka nui

BHT(ppm):100-150 ka nui

Hoʻopaʻa a me ka lawe ʻana:  

200kg/pahū, 16mt/FCL;22mt/ISO pahu

UN No.2048, Papa:3, Pūʻulu paʻi:III

Dicyclopentadiene-PACKAGE-CAS-77-73-6-Shanghai-Freemen-Chemicals-Co.-Ltd.-www.sfchemicals

 

ʻO Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd.ʻoluʻolu e kūkākūkā i ka ʻoihana me nā poʻe a puni ka honua.Ke kakali nei mākou e launa pū me ʻoe.

Purchase dicyclopentadiene /DCPD, Please contact: ni.xiaohu@freemen.sh.cn


Ka manawa hoʻouna: Feb-14-2023

Kāhea iā mā˚ou

Mākaukau mau mākou e kōkua iā ʻoe.
E ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou i ka manawa hoʻokahi.
  • Helu helu: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd(N), Shanghai 200030 Kina
  • Kelepona: +86-21-6469 8127
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Heluhelu

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd(N), Shanghai 200030 Kina

    leka uila

    Kelepona